PYRAGAIČIŲ RINKINYS (3 vnt.)
ID: 76
PYRAGAIČIŲ RINKINYS (3 vnt.)
- Aprašymas
- Sudėtis
Rinkinį sudaro 3 elegantiški, itin gardūs pyragaičiai:
“Romantiškasis plombyras” - tai toks mielas širdžiai, klasikinis, tačiau daugelio nepaprastai mylimas derinys: grietinėlė, vanilė, braškės ir avietės. Būtent šiuos skonius sujungėme šiame pyragaityje, kurio pagrindas yra pagamintas iš migdolų miltų ir pistacijų, todėl jame nėra glitimo; iš braškių putėsių, braškių-aviečių įdaro bei grietinėlės su natūralia vanile apvalkalo. Viską užbaigia itin subtilus kelių rožių žiedlapių papuošimas.
“Stracciatella” – tai varškinis apvalkalas su šokolado snaigėmis, tamsaus šokolado įdaras su Oreo sausainių gabaliukais bei kakavinis biskvitas. Nuostabus pyragaitis, primenantis itališkus gelato!
“Vasaros bučinys” – tai spalvingas pyragaitis, kurio gamybai naudojami anakardžių ir migdolų riešutai, kokosų aliejus, mango bei raudonųjų uogų tyrės. Jame NĖRA PRIDĖTINIO CUKRAUS! Tai pakankamai sotus, tačiau visiškai skrandžio neapsunkinantis desertas. Vasaros bučinys kiekviename kąsnelyje!
Prie šios saldžios dovanos galite papildomai užsisakyti gėlių puokštę. Jas rasite skiltyje “GĖLĖS, BALIONAI ir KT.”.
ROMANTIŠKASIS PLOMBYRAS
Sudedamosios dalys: GRIETINĖLĖ (35%) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); cukrus; želatina; vanilės pasta (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, kvepiosios medžiagos, druska, vanilės sėklos, dažiklis: karamelė (E150c), tirštikliai: agar-agar, pektinas, Burbono vanilės iš Madagaskaro ekstraktas (0.1%); braškės; MIGDOLŲ miltai; bulvių krakmolas; KIAUŠINIAI; baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sviesto – ne mažiau 30%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); vanduo.
STRACCIATELLA
Sudedamosios dalys: mažo riebumo VARŠKĖ 4% (pasterizuotas PIENAS, GRIETINĖLĖ, nugriebto PIENO milteliai, PIENO rūgšties bakterijų kultūros (sudėtyje yra PIENO); baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sviesto – ne mažiau 30%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); GRIETINĖLĖ (35%) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); cukrus; KIAUŠINIAI; KVIETINIAI miltai (550D); PIENAS (3.2 proc.); alyvuogių aliejus; nesaldinta kakava; tepamas kremas su kakaviniais biskvitais (cukrus, kakaviniai sausainiai 18% (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai (alyvpalmių), kakavos milteliai 6%, gliukozės sirupas, tešlos kildynimo medžiagos: natrio karbonatai, amonio hidrokarbonatai), kakavos milteliai, nugriebto PIENO milteliai, LAKTOZĖ, emulskinis SOJŲ lecitinas, PIENO baltymai); želatina; kepimo milteliai; valgomoji soda; druska.
VASAROS BUČINYS
Sudedamosios dalys: ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI; MIGDOLŲ miltai; mango tyrė (mango tyrė (94%), cukrus); raudonųjų uogų tyrė (raudonųjų uogų (avietės, braškės, Morello vyšnios, juodieji serbentai) mišinys (90%), cukrus); džiovintos datulės; kokoso grietinėlė (kokoso ekstraktas 85%, vanduo, PIENO BALTYMAS, tirštiklis: ksantano dirva); agavos sirupas; šilauogės; vanilės pasta (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, kvepiosios medžiagos, druska, vanilės sėklos, dažiklis: karamelė (E150c), tirštikliai: agar-agar, pektinas, Burbono vanilės iš Madagaskaro ekstraktas (0.1%); kokosų aliejus (100% rafinuotas kokosų aliejus); kokosų drožlės; druska; konservuotos vyšnios (vyšnios, cukrus, gliukozė, vanduo, vyšnių sulčių koncentratas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, konservantas E220, dažiklis E163).
Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.
Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.