Tortas BALTA KOPA (be miltų, laktozės)








ID: 6

Tortas BALTA KOPA (be miltų, laktozės)

  • Aprašymas
  • Sudėtis

Šis tortas skirtams įvairių alergijų turintiems desertų mylėtojams, kurie netoleruoja gliuteno (jo čia gali būti tik pėdsakų) ir laktozės arba laikosi tam tikrų dietų. Jame naudojami migdolų miltai ir kepimo milteliai be glitimo, nenaudojami pieno produktai, kuriuose yra laktozės.
Stengėmės, kad po visų modifikacijų tortas išliktų puikus! Todėl mūsų torte susijungia vanilinis biskvitas su malonia citrusų nata, švelnus kokosų grietinėlės kremas bei natūralių aviečių ir juodųjų serbentų pertepimas.

Sudedamosios dalys: KIAUŠINIAI; kokosų pienas (kokoso ekstraktas 85 %, vanduo, stabilizatorius: ksantano derva, pupenių derva)SOJŲ grietinėlė (vanduo, visiškai hidrinti augaliniai aliejai ir riebalai [28%] (riebalai (palmių branduolys), aliejus (rapsai, saulėgrąžų ir kukurūzų be SOJŲ pupelių proporcijos), PIENO BALTYMAS, cukrus, stabilizatoriai (E420ii, E464, E340ii, E412, E415), emulsikliai (E481, E471, E475), druska, kvapiosios medžiagos); cukrus; MIGDOLŲ miltai; aviečių džemas (cukrus, avietės (27%); obuolių tyrė (13% obuoliai, konservantas E220), geriamas vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio metabisulfitas. Sudėtyje yra SULFITŲ); juodųjų serbentų džemas (cukrus, juodieji serbentai 25%, vanduo, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); bulvių krakmolas; želatina; traškūs marcipaniniai papuošimai (cukrus, MIGDOLAI (18.5%), augaliniai riebalai (palmių), stabilizatorius sorbitrolis, dažikliai E171, tirštiklis ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis).

Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.

Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.

34.90 Eur