Tortas ŠVELNUMAS
ID: 49
Tortas ŠVELNUMAS
- Aprašymas
- Sudėtis
Plonas vanilinis biskvitas, varškės ir balto šokolado sluoksnis bei švelnūs, nuo mėlynių gražiai violetiniai putėsiai. Tai puikus, desertinio tipo tortas, kuriame dera malonus balto šokolado saldumas ir natūralių uogų rūgštelė.
Tortas puošiamas atsižvelgiant į sezoniškumą.
Sudedamosios dalys: mažo riebumo VARŠKĖ 4% (pasterizuotas PIENAS, GRIETINĖLĖ, nugriebto PIENO milteliai, PIENO rūgšties bakterijų kultūros (sudėtyje yra PIENO); GRIETINĖLĖ (35 proc.) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sviesto - ne mažiau 30%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); mėlynės; cukrus; KIAUŠINIAI; mascarponė SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); PIENAS (3.2%); alyvuogių aliejus; šilauogės; gervuogės; SVIESTAS (82%) (pasterizuoto PIENO GRIETINĖLĖ); želatina; KVIETINIAI miltai (550D); kepimo milteliai.
Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.
Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.