Tortas RED VELVET








ID: 4

Tortas RED VELVET

  • Aprašymas
  • Sudėtis

Red velvet – tikra amerikiečių klasika, žymi ir mylima dėl savo nuostabios, išskirtinės spalvos bei švelnaus, drėgno, minkšto it aksomas biskvito. Šią klasiką interpretavome savaip ir pristatome savo versiją, praturtintą saldžiarūgščiu, gardžiu spanguolių ir braškių pertepimu :)

Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai (550D); cukrus; alyvuogių aliejus; GRIETINĖLĖ (35 proc.) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); PASUKOS (PASUKOS, nugriebtas PIENAS, grynų PIENO rūgščių bakterijų raugas); mascarponė SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); tepamas SŪRIS, nebrandintas (GRIETINĖLĖ, nugriebtas PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros); BRAŠKĖS; KIAUŠINIAI; spanguolės; obuolių actas; valgomoji soda; želatina; “strawberry-carmin” maisto dažiklis (dažiklis E129).

Naudojamas dažiklis gali veikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.

Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.

30.90 Eur