Karšto šokolado burbulai


ID: 279

Karšto šokolado burbulai

  • Aprašymas
  • Sudėtis

Rinkinį sudaro 4 šokoladų burbulai – balto, rožinio (avietinio). Jų viduje yra karšto šokolado milteliai bei maži zefyriukai ir širdelės. Viską užpylus pašildytu pienu, gaunasi labai jaukus, gardus gėrimas!

 

Burbulų skersmuo – 5cm.

Pakuotė: skaidri, 200 x 50 x 50 mm dėžutė, aprišta rožine juostele. Ant dėžutės užklijuota karšto šokolado paruošimo instrukcija. 

Galiojimo terminas: 90 dienų.

Laikymo sąlygos: kambario temperatūroje (iki +23°C), vėsioje, sausoje vietoje.

Sudedamosios dalys: Pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau 34%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sviesto – ne mažiau 30%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); juodasis 52% šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 52%. Sudėtyje gali būti SOJŲ, PIENO (įskaitant LAKTOZĘ) ir RIEŠUTŲ pėdsakai); minkšti vanilės skonio zefyrai (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, vanduo, želatina, kukurūzų krakmolas, kvapioji medžiaga: vanilinas, dažikliai: E100, E120, E131); kakavos gėrimo milteliai (cukrus, mažesnio riebumo kakavos milteliai (25 %), gliukozė, druska, lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas).

13.00 Eur