KALĖDINIS TINGINYS








ID: 240

KALĖDINIS TINGINYS

  • Aprašymas
  • Sudėtis

Liu Patty Kalėdinis tinginys gaminamas su cinamonu ir apelsinų cukatais. Jis puoštas labai šventiniu dekoracijų vainiku iš liofilizuotų uogų, morengų, cinamono lazdelių, cukrinių dekoracijų bei cukatų. Jo paviršių dengia žėrinti, aukso spalvos dulksna.

Tingino svoris: apie 1.2kg.
Skersmuo: 19 cm.
Pakuotė: balta, tvirto kartono dėžutė (200 x 200 x 100 cm) su langeliu, aprišta raudona juostele.
Galiojimo terminas: 14 dienų.
Laikymo sąlygos: kambario temperatūroje (iki +23°C), vėsioje, sausoje vietoje arba šaldytuve.

Sudedamosios dalys: sausainiai "Gaidelis" (KVIETINIAI miltai, cukrus, iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (sviestmedžių branduolių, SOJŲ pupelių, palmių rapsų, saulėgrąžų, palmių branduolių aliejus), gliukozės ir fruktozės sirupas, vanduo, tešlos kildymo medžiagos: E500, E503; valgomoji druska, emulsiklis SOJŲ lecitinai, maltas kardamonas, maltas imbieras. Gali būti KIAUŠINIŲ, PIENO, ŽEMĖS IR LAZDYNŲ RIEŠUTŲ, SULFITŲ pėdsakų); saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS 55%, cukrus 45%); SVIESTAS (82%) (pasterizuoto PIENO GRIETINĖLĖ); kakava; cukruotos apelsinų žievelės (apelsinų žievelės (57%), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: (E330); morengai (pasterizuoti KIAUŠINIŲ baltymai, cukrus); spalvoti papuošimai (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, LAKTOZĖ (pieno), nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis: (SOJŲ lecitinas), kvapioji vanilės medžiaga, dažikliai (E171, E162, E133), morkų ekstraktas); cinamono lazdelės; liofilizuoti serbentai; žėrintis sidabro spalvos maisto dažiklis (lipnumą reguliuojanti medžiaga kalio aliuminio silikatas (E555), dažikliai: titano dioksidas (E171).

26.00 Eur