ŠOKOLADINĖS EGLUTĖS PO SKAIDRIU GAUBTU








ID: 237

ŠOKOLADINĖS EGLUTĖS PO SKAIDRIU GAUBTU

  • Aprašymas
  • Sudėtis

Šios eglutės – tai mūsų Kalėdų sezono hitas!

Jos pakerėjo daugumos širdis dar 2019 metais, todėl šiemet pristatome net 3 jos variantus – juodą, rausvą ir žalią. Visos spalvos yra visiškai natūralios, nenaudojant dažiklių.

Skonis #1: juodo šokolado eglutė su gausybe liofilizuotų braškių, aviečių, džiovintų vaisių ir įvairių riešutų (lazdynai, pistacijos, anakardžiai ir kt.).
Skonis #2: balto šokolado su Matcha arbata, pripildyta liofilizuotų aviečių, anakardžio riešutų ir cukrinių perlų.
Skonis #3: balto šokolado su natūraliomis avietėmis, pripildyta liofilizuotų gervuogių, džiovintų apelsinų, pistacijų ir cukrinių perlų.

Eglutes dengia lengva, žėrinti dulksna, kuri suteikia dar daugiau šventiškumo. Eglučių viršuje gali būti pritvirtinta šokolado plokštelė su Jūsų įmonės logotipu.

Eglutės svoris: ~500g.
Pakuotė: skaidrus 190 mm aukščio gaubtas, tvirtinamas prie 170 mm skersmens juodo padėkliuko.
Galiojimo terminas: 90 dienų.
Laikymo sąlygos: kambario temperatūroje (iki +23°C), vėsioje, sausoje vietoje arba šaldytuve.

 

Sudedamosios dalys: juodasis 52% šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 52%. Sudėtyje gali būti SOJŲ, PIENO (įskaitant LAKTOZĘ) ir RIEŠUTŲ pėdsakai); datulės, cukruotos apelsinų žievelės (apelsinų žievelės (57%), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: (E330); džiovintos slyvos, GRAIKINIAI RIEŠUTAI, ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI, LAZDYNŲ RIEŠUTAI, MIGDOLAI, PISTACIJOS, liofilizuotos avietės, liofilizuotos gervuogės, cukraus pudra, žėrintis sidabro spalvos maisto dažiklis (lipnumą reguliuojanti medžiaga kalio aliuminio silikatas (E555), dažikliai: titano dioksidas (E171).

13.00 Eur