Tortas ATOSTOGOS ITALIJOJE
ID: 224
Tortas ATOSTOGOS ITALIJOJE
- Aprašymas
- Sudėtis
Dviejų populiariausių skonių derinys visame pasaulyje - PISTACIJOS ir MANGAI! Drėgnas biskvitas, mangų kremas, pistacijų pastos ir maskarponės bei sūrio kremo trio.. Šarmingo traškesio suteiks karamelizuoti pistacijos riešutai! Tobulas skonių derinys, kuris ne vieną nukels prisiminti atostogas Italijoje :)
Sudedamosios dalys:
Tepamas SŪRIS, nebrandintas (GRIETINĖLĖ, nugriebtas PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros); GRIETINĖLĖ (35 proc.) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); cukrus; KVIETINIAI MILTAI (D550); kepimo milteliai; PIENAS (3.2 proc.); kukurūzų krakmolas; MIGDOLŲ miltai; KIAUŠINIAI; PISTACIJŲ RIEŠUTAI; mangų tyrė (mangai 90%, cukrus); mascarponė SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); PISTACIJŲ pasta (skrudintos PISTACIJOS (99%), druska, dažikliai: riboflavinas E141); SVIESTAS (82%) (pasterizuoto PIENO GRIETINĖLĖ); pasterizuoti KIAUŠINIŲ tryniai (KIAUŠINIŲ TRYNIAI (99,9%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis E330); želatina; spalvoti papuošimai (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, LAKTOZĖ (pieno), nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis: (SOJŲ lecitinas), kvapioji vanilės medžiaga, dažikliai (E171, E162, E133), morkų ekstraktas); liofilizuotos avietės, gervuogės; rozmarinas.
Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.
Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.