Tortas BLACK VELVET
ID: 2
Tortas BLACK VELVET
- Aprašymas
- Sudėtis
Tai labai išskirtinės išvaizdos ir ne ką mažiau išskirtinio skonio tortas, kuriame susijungia natūraliai juodas, it anglis, drėgnas, minkštas biskvitas, žalsvas pistacijų kremas, baltas mascarpone kremas ir gervuogių-aviečių pertepimas!
Sudedamosios dalys: cukrus; KVIETINIAI MILTAI (D550); alyvuogių aliejus; mascarponė SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); GRIETINĖLĖ (35 proc.) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); PASUKOS (pasukos, nugriebtas PIENAS, grynų pienarūgščių bakterijų raugas); avietės; KIAUŠINIAI; gervuogės; PISTACIJŲ pasta (skrudintos PISTACIJOS (99%), druska, dažikliai: riboflavinas E141); vanduo; augalinių anglių milteliai (E153); šviežios gervuogės; šilauogės; vanilės pasta (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, kvapiosios medžiagos, druska, vanilės sėklos, dažiklis: karamelė (E150c), tirštikliai: agar-agar, pektinas, Burbono vanilės iš Madagaskaro ekstraktas (0.1%); obuolių actas; valgomoji soda; želatina; liofilizuotos avietės; rozmarinas; joduota druska; žėrintis aukso spalvos maisto dažiklis (lipnumą reguliuojanti medžiaga kalio aliuminio silikatas (E555), dažikliai: titano dioksidas (E171), geležies oksidas (E172).
Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.
Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.