Tortas VIDURVASARIS








ID: 180

Tortas VIDURVASARIS

  • Aprašymas
  • Sudėtis

Labai drėgnas, švelniai apelsininis, gaiviu kremu su šviežiai spaustomis apelsinų sultimis perteptas morkų tortas! Tiems, kas mėgsta įdomesnius derinius ir tokių natūralių produktų, kaip morkos, apelsinai, ananasai, varškė, grietinėlė ir kt., skonį.

Sudedamosios dalys: mažo riebumo VARŠKĖ 4% (pasterizuotas PIENAS, GRIETINĖLĖ, nugriebto PIENO milteliai, PIENO rūgšties bakterijų kultūros (sudėtyje yra PIENO); apelsinai; GRIETINĖLĖ (35 proc.) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); morkos; KVIETINIAI miltai (550D); mascarponė SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); rudasis cukrus; KIAUŠINIAI; SVIESTAS (82%) (pasterizuoto PIENO GRIETINĖLĖ); ananasų gabalėliai silpname sirupe (ananasai, vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); cukrus; PIENAS (3.2%); razinos; šilauogės; dumplainiai; želatina; valgomoji soda; maltas cinamonas; kepimo milteliai; malti muskato riešutai; joduota druska.

Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.

Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.

30.90 Eur