Tortas COPACABANA (be laktozės, glitimo)








ID: 139

Tortas COPACABANA (be laktozės, glitimo)

  • Aprašymas
  • Sudėtis

Vienas puriausių ir lengviausių mūsų tortų – Copacabana! Tai šiltų kraštų dvelksmas, kuriame susijungia migdolų ir kokosų biskvitas be glitimo, grietinėlės, kokosų grietinėlės bei baltojo šokolado kremas ir traškus, skaldytų migdolų sluoksnis! Tortui sulaistyti naudojamas kokosinis likeris, tačiau jo juntama vos viena kita nata.

Dangiškas ir būtinas išmėginti!

Sudedamosios dalys: KIAUŠINIAI; mascarponė SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); GRIETINĖLĖ (35 proc.) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); cukrus; MIGDOLŲ miltai; nugriebto PIENO jogurto kremas (cukrus, palmių riebalai, rapsų aliejus, nugriebto PIENO jogurto milteliai (15%), bevandeniai SVIESTO riebalai, kakavos sviestas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas); kokoso grietinėlė (kokoso ekstraktas 85%, vanduo, PIENO BALTYMAS, tirštiklis: ksantano dirva); kokoso drožlės; baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sviesto - ne mažiau 30%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); MIGDOLAI; likeris Pina colada (vanduo, romas, cukrus, augalinis aliejus (kokosų), alkoholis, maltodekstrinas, ananasų sultys iš koncentrato, PIENO baltymai, kvapiosios medžiagos, emulsiklis E471); vanduo; bulvių krakmolas; alyvuogių aliejus; kokosų aliejus; ANAKARDŽIO riešutai; agavų sirupas; želatina; kokoso traškučiai.

Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.

Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.

SVARBI INFORMACIJA NETOLERUOJANTIEMS GLITIMO: šis desertas gaminamas be miltų arba iš miltų be glitimo. Visgi visi mūsų saldumynai ruošiami toje pačioje erdvėje  kaip ir tie, į kurių sudėtį įeina miltai, todėl negalime 100 proc. užtikrinti, kad juose nebus glitimo pėdsakų.

 

29.00 Eur