Tortas “Kalėdų vakaras”


ID: 130

Tortas “Kalėdų vakaras”

  • Aprašymas
  • Sudėtis

Tortas „Kalėdų vakaras” – šokoladinis biskvitas, dviejų rūšių šokoladiniai kremai ir nuostabus traškus sluoksnis, dengtas žemės riešutų sviestu – tai tikrų tikriausias šokoladinis tortas, kokį dauguma tradiciškai yra įpratę ragauti šventėse.

Nuotraukoje 18cm, ~2.3kg tortas.
Galimas ir didesnis svoris.

Galiojimo terminas – 5 dienos.
Būtina laikyti šaldytuve, max. +6°C temperatūroje.

Sudedamosios dalys:  mascarponė SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); KIAUŠINIAI, rudasis cukrus, juodasis 52% šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 52%. Sudėtyje gali būti SOJŲ, PIENO (įskaitant LAKTOZĘ) ir RIEŠUTŲ pėdsakai); GRIETINĖLĖ (35 proc.) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 34%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); KVIETINIAI miltai (550D), PIENAS (3.2proc.), tepamasis kremas su lazdyno riešutais ir kakava “Nutella” (cukrus, alyvpalmių aliejus, LAZDYNO RIEŠUTAI (13%), nugriebto PIENO milteliai (8.7%), sumažinto riebumo kakavos milteliai (7.4%), emulsiklis: lecitinai (SOJŲ), vanilinas); ŽEMĖS RIEŠUTŲ sviestas; alyvuogių aliejus, KVIETINIAI traškučiai (KVIETINIAI miltai (39%), cukrus (42.5%) augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų) įvairiomis proporcijomis, bevandeniai PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ), tešlos kildymo medžiaga E550ii, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas; antioksidantas E306); cukriniai pabarstukai (cukrus, ryžių miltai, dalinai hidrintas rapsų aliejus, tirštiklis: E413 (traganatas), dažikliai: E101, E120, E132, E133, E141, E160a, aromatas); nesaldinta kakava, vanilės pasta (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, kvepiosios medžiagos, druska, vanilės sėklos, dažiklis: karamelė (E150c), tirštikliai: agar-agar, pektinas, Burbono vanilės iš Madagaskaro ekstraktas (0.1%); kepimo milteliai, valgomoji soda, druska. Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.

24.90 Eur