Tortas “Žvaigždėtas dangus”


ID: 129

Tortas “Žvaigždėtas dangus”

  • Aprašymas
  • Sudėtis

Tortas „Žvaigždėtas dangus” – drėgni aguoniniai lakštai, pertepti saldžiarūgščių spanguolių sluoksniu bei puriu balto šokolado ir mascarpone kremu.

Torto nuotraukoje skersmuo – 18 cm, svoris ~2 kg.
Galimas ir didesnis svoris.

Galiojimo terminas – 5 dienos.
Būtina laikyti šaldytuve, max. +6°C temperatūroje.

Sudedamosios dalys: KIAUŠINIAI, GRIETINĖLĖ (35 proc.) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); cukrus, spanguolės, maltų aguonų mišinys (maltos aguonos (60%), cukrus), MEDAUS lakštų trupiniai (KVIETINIAI miltai (D550), KIAUŠINIAI, cukrus, natūralus MEDUS, obuolių actas, valgomoji soda), mascarponė SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sviesto – ne mažiau 30%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); bulvių krakmolas, manų kruopos, šviežiai spaustos apelsinų sultys, šviežiai spaustos citrinų sultys, želatina, kepimo milteliai, migdolų esencija (saulėgrąžų aliejus, kvapioji medžiaga, antioksidantas E320), augalinių anglių milteliai (E153). Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.

25.90 Eur