Tortas TROPIKŲ GAIVA


ID: 103

Tortas TROPIKŲ GAIVA

  • Aprašymas
  • Sudėtis

TORTAS "Tropikų gaiva": migdolų biskvitas BE MILTŲ, lengvas graikiško jogurto ir kokoso grietinėlės sluoksnis, itin lengvas ir gaivus mango-pasiflorų sluoknis bei saldžiarūgštė, ryškaus skonio mango-pasiflorų želė. Puoštas liofilizuotomis rugiagėlėmis.  

Šio torto negalima daryti kelių aukštų. Jis labai lengvas, švelnus, todėl galima dėti tik kaip paskutinį aukštą. Aptepti kokios nors spalvos kremu iš viršaus galima.  

Sudedamosios dalys: mango tyrė (mango tyrė (94%), cukrus); graikiškas JOGURTAS 6.6% (aukštoje temp.pasterizuotas PIENAS, GRIETINĖLĖ, JOGURTO kultūra); KIAUŠINIAI; GRIETINĖLĖ (35 proc.) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); cukrus; kokoso grietinėlė (kokoso ekstraktas 85%, vanduo, PIENO BALTYMAS, tirštiklis: ksantano dirva); pasiflorų tyrė (pasifloros 90%, cukrus); MIGDOLŲ miltai; vanduo; želatina; bulvių krakmolas; liofilizuotos rugiagėlės.

Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.

Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.

25.90 Eur