Keksiukų rinkinys AR BŪSI MANO KRIKŠTO TĖVELIU/MAMYTE?
ID: 100
Keksiukų rinkinys AR BŪSI MANO KRIKŠTO TĖVELIU/MAMYTE?
- Aprašymas
- Sudėtis
Planuojate krikštynas ir norėtumėte kaip nors ypatingai, subtiliai ir skaniai pakviesti draugus arba giminaičius tapti savo vaiko Krikšto tėveliais?
Siūlome Jums keksiukų rinkinį, kuris jau spėjo pradžiuginti ne vieną asmenį! Gavę tokią dovaną, artimieji tikrai pajaus Jūsų išskirtinį dėmesį, bus maloniai nustebinti ne tik dėl dailių keksiukų išvaizdos bei elegantiškos dėžutės su skaidriu langeliu, bet ir dėl skonių, kurių čia sudėjome net 3. Rinkinuką sudaro:
2 vaniliniai keksiukai su snikeriniu įdaru;
2 vaniliniai keksiukai su aviečių įdaru ir balto šokolado kremu;
2 vaniliniai keksiukai su gaiviu citrininiu įdaru.
Tokiose šventėse, kaip Krištynos, gražios ir malonios detalės išties svarbios! Tad kviečiame užsisakyti šį keksiukų rinkinį ir pasidžiaugti plačia gavėjo šypsena :)
SNIKERINIS
Sudedamosios dalys: tepamas SŪRIS, nebrandintas (GRIETINĖLĖ, nugriebtas PIENAS, druska, PIENO rūgšties bakterijų kultūros); GRIETINĖLĖ (35%) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); MASCARPONE SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); cukrus; KIAUŠINIAI; KVIETINIAI miltai (550D); saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS 55%, cukrus 45%); MIGDOLŲ miltai; LAZDYNŲ RIEŠUTAI; ŽEMĖS RIEŠUTAI; alyvuogių aliejus; SVIESTAS (82%) (pasterizuoto PIENO GRIETINĖLĖ); pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau 34%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); kepimo milteliai; druska.
DANGIŠKAS
Sudedamosios dalys: GRIETINĖLĖ (35%) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); MASCARPONE SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); cukrus; baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sviesto – ne mažiau 30%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų); avietės; KIAUŠINIAI; KVIETINIAI miltai (550D); MIGDOLŲ miltai; alyvuogių aliejus; SVIESTAS (82%) (pasterizuoto PIENO GRIETINĖLĖ); tepamas SŪRIS, nebrandintas (GRIETINĖLĖ, nugriebtas PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros); kepimo milteliai; želatina.
GAIVUSIS
Sudedamosios dalys: tepamas SŪRIS, nebrandintas (GRIETINĖLĖ, nugriebtas PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros); GRIETINĖLĖ (35%) (GRIETINĖLĖ, emulsiklis E471, stabilizatorius E407); cukrus; MASCARPONE SŪRIS (GRIETINĖLĖ iš pasterizuoto PIENO, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); KIAUŠINIAI; KVIETINIAI miltai (550D); citrina; SVIESTAS (82%) (pasterizuoto PIENO GRIETINĖLĖ); MIGDOLŲ miltai; alyvuogių aliejus; pasterizuoti KIAUŠINIŲ tryniai (KIAUŠINIŲ TRYNIAI (99,9%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis E330); kepimo milteliai.
Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.
Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.